Services

- Branding

- Visuals

- Web Development

- Webdesign

Leadership communications

Brand identity, Webdesign en Development voor Communicatie begeleiders

Communicatieve leiders zijn echte storytellers


Leadership communications werkt voor managers en organisaties die geloven in de kracht van storytelling en een heldere communicatiestrategie. Communicatie staat centraal, of het nu gaat om het behalen van bedrijfsdoelen, het coaching van bedrijfslijders, het ontwikkelen en schrijven van een corporate story of het geven van workshops en trainingen. Het overbrengen van een verhaal middels heldere communicatie staat centraal.

IDESIGNERS heeft hun boodschap vertaald naar een aansluitende branding en een informative website.

Website bekijken


Services

- Branding

- Visuals

- Web Development

- Webdesign

Zoeken naar het juiste verhaal.


Een logo moet de visie van een bedrijf ondersteunen en aansluiten op hun unieke verhaal. Je kunt een verhaal op verschillende manieren vertellen en zeker op verschillende manieren uitbeelden. In eerste instantie hebben we verschillende creatieve richtingen getest, allemaal gericht op het overbrengen van een verhaal en het uitstralen van leiderschap.

Logo concepten

Het beeld is de drager van de boodschap.


Uiteindelijk is gekozen voor het logo waar de leiders en hun verhaal centraal staan. Het geeft het proces van leiderschapscommunicatie weer. Leiders die vanaf de top hun visie naar beneden communiceren.

Aardetinten voor rust en solide basis

Voor het overbrengen van een goed verhaal is rust en daadkracht en een solide basis nodig. De toepassen van aardtinten zorgt voor een natuurlijk overwicht in de uitstraling.

#c4bab6

#9c9da3

#545459

Logo

Logo monochrome

Een verhaal achterlaten


Een verhaal vertellen is één ding. Een indruk achterlaten is een vak apart. Daarom maakten we visitekaartjes met een duidelijke boodschap.

De presentaite van het verhaal


De Leadership Communications website is waar alles samenkomt. Krachtige typografie, rustige kleuren en een duidelijke boodschap. De site is ontworpen en opgebouwd in de vorm van presentatie slides. Slides van de Leadership Communications presentatie.


Heighlights

Menu met geanimeerde scroll links


Website in vorm van presentatie


Quotes van de beroemde auteurs


Tekst animaties


Inspirerende fotografie


Persoonlijke quotes van de schrijvers


knowledge is power


Goed kunnen communiceren begint met kennis en advies. Iets wat ze bij leadership Communications genoeg in huis hebben. We hebben een blog omgeving gecreëerd waar ze deze kennis kunnen delen.


Heighlights

Geanimeerde categorie filters


Highlight Rechts 2


Highlight Rechts 3


Highlight Rechts 4