Services

- Branding

- Web Development

- Webdesign

Zandbergen Group

Brand identity, Web Design and Development voor rozen specialist

Als het leven wel over rozen gaat.


Zandbergen Group is een organisatie gespecialiseerd in het roosproduct. De groep bestaat uit verschillende onderdelen waarmee ze alle facetten van de rozen markt bedienen. Van importeren tot verkopen en van retail verwerking tot transport, bij de Zandbergen Group bieden ze voor de gehele markt oplossingen.

Aan IDESIGNERS de taak om alles duidelijk in kaart te brengen en een gezicht te geven. Dit hebben we gedaan middels een eenduidige branding en een informatieve website waarin de structuur en diensten van het bedrijf duidelijk naar voren komen.

Website bekijken


Services

- Branding

- Web Development

- Webdesign

Samen sterker!


De kracht van de groep is dat ze alle facetten van de rozenmarkt kunnen bedienen. Ieder onderdeel heeft zijn eigen specialiteit, maar samen vormen ze één groep. Door samen te werken en hun krachten de bundelen versterken ze elkaars positie en bieden ze voor iedere klant een gepaste oplossing. Samen sterker!

Aan IDESIGNERS de taak om dit in een identiteit te vertalen. Het logo symboliseert een roos die is opgebouwd uit verschillende elementen die samen een groep vormen. De oneindige vorm staat voor de verbinding en de samenwerking tussen de verschillende onderdelen van de groep.

Rood voor passie en grijs voor evenwicht en rust.

De rode kleur symboliseert hier natuurlijk een rode roos. Rood staat ook voor kracht en passie. De toepassing van een coole grijstint zorgt voor rust en balans.

#f15638

#636466

Logo

Beeldmerk

Communiceren als groep


Om als groep naar buiten te treden moet je als groep communiceren. Daarom maakten we overkoepelende visitekaartjes voor alle onderdelen van de groep.

Beeld bij woord


Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Goede communicatie wordt ondersteund door beeld. Het doel was visueel maken wat ieder onderdeel van de groep doet. IDESIGNERS heeft alle bedrijfsprocessen ik kaart gebracht en vastgelegd in een fotoreportage.

Samen één


Hier brengen we de kracht van de groep in beeld. De website is waar alle bedrijven samen komen en laten zien waar ze sterk in zijn. Aan IDESIGNERS de opdracht om duidelijk te maken hoe ze als groep functioneren en wat ieder individueel bedrijf daarvoor doet.

Om dit uit te beelden zijn we uitgegaan van de processen in plaats van de losse bedrijven. Middels een proceslijn hebben we de onderdelen in kaart gebracht en uitgestippeld. Ieder proces wordt door een bedrijf ingevuld. Achter ieder proces zit een vervolgpagina waar de informatie over het desbetreffende bedrijf te vinden is.


Heighlights

Directe inlog koppeling met webshop systeem


Meertalige optie


Custom Web Animaties


Proceslijn


Bedrijfsfotografie


Eén voor allen en allen voor één


Hier brengen we de kracht van een individueel bedrijf in beeld. Hoewel ze als groep fungeren zijn het nog steeds losse bedrijven. Ieder bedrijf heeft zijn eigen focus en aanpak. Daarom moest er ook een plek komen om dit in beeld te brengen.

Dit hebben we gedaan door Ieder bedrijf heeft een eigen omgeving te bieden waar ze hun informatie, processen en werknemers kunnen uitlichten.


Heighlights

Proces slider met informatie en beeld


Werknemers met direct contact optie


Portretfotografie


Wie, wat, waar?


Hier zetten we informatie om in actie. Mocht een bedrijf geïnteresseerd zijn in een dienst van de groep kunnen ze hier terecht voor hun vraag of direct contact.


Heighlights

Webshop gegevens kunnen aanvragen


Webshop koppelingen kunnen aanvragen


Contact slider met informatie en beeld


Direct contact met medewerkers